Franšizė

NAUJOS VERSLO GALIMYBĖS

Van Wurst – nauja maisto koncepcija, apjungianti vokišką ir belgišką maisto kultūrą. Tai virtuvė, galinti pasiūlyti visiškai naują požiūrį ne tik į maistą, tačiau ir į klientą.

Van Wurst išsiskiria ne tik skaniais dešrainiais, bet ir savo virtuve. Mūsų dešrainiai, tai ne vien bandelė ir dešrelė. Mūsų dešros – vokiškos, majonezas specialiai mums gaminamas, o sumuštiniai ir padažai gaminami mūsų pačių. 

FRANŠIZĖS PLĖTROS POLITIKA

Mes esame suinteresuoti jums padėti pradėti savo verslą, pasidalinant savo “know-how”. Esame pasiruošę atiduoti visas technologines ir procesų žinias, kurios užtikrintų sėkmingą veiklos pradžią ir padėtų išvengti klaidų. Per 5 veiklos metus gryninome ir tobulinome darbo organizavimo procesus. Šiai dienai esame pasiruošę atiduoti visą sėkmingai sukauptą patirtį. Turime visus savo veiklos ir procesų aprašus (standartus) ir motyvuotą komandą, kuri pasiruošusi Jums padėti.

REIKALAVIMAI FRANŠIZĖS GAVĖJUI BEI BENDRADARBIAVIMO PRINCIPAI

Įsigydamas VW restorano franšizę, Franšizės gavėjas turi pilnai suprasti, jog didele dalimi jo verslo sėkmė priklauso ne tik nuo Franšizės davėjo  vardo, bet ir nuo jo paties sugebėjimo ir pastangų vykdant verslą. VW į Franšizės gavėjus žiūri kaip į partnerius, todėl esame pasiruošę Jus pilnai apmokyti, suteikti visas sukauptas žinias ir padėti kiekviename žingsnyje. 


Iš Franšizės gavėjo tikimės:

  • jog turės galimybę finansuoti restoranų įrengimą savo lėšomis;
  • frančizės gavėjas perka žaliavas iš nustatytų tiekėjų;
  • būtų ne tik vadovas, bet ir dalis VW restorano, kuris norėtų išmanyti savo restorano veiklą nuo vadovavimo kolektyvui iki darbo prie griliaus.

 

KĄ MES DUODAME:

  • Meniu ir receptus;
  • Įsirengimo projektą (reikalinga įranga, konsultacija dėl patalpų);
  • Tiekėjų kontaktus ir žinias kaip valdyti užsakymus (žaliavos, pakuotė, sąrašas darbo priemonių);
  • Komandos formavimo ir apmokymo metodus;
  • Visas marketingo ir reklamos paslaugas (soc. tinklų priežiūra, maketai, vizualai, darbo apranga ir t.t.);
  • Darbo organizavimo standartai (detalūs procesų aprašai su vaizdine medžiaga);
  • Visą reikalingą veiklai dokumentaciją (sutartys, higienos, darbų saugos dokumentacija, kasdienės veiklos formos ir t.t.);
  • Žinias ir metodus, kaip aptarnauti klientus ir vykdyti pardavimus;

 

FRANČIZĖS KAINA:

Pradinė įmoka 3000 EUR.

Periodinė įmoka 5 % nuo mėnesinės apyvartos.

Frančizės palaikymo mokestis  – 200eur/mėn. (kuras, palaikomieji mokymai, maketavimo paslaugos ir t.t.)

KONTAKTAI PASITEIRAVIMUI:

GRETA NAIDZINAVIČIŪTĖ

Van Wurst Palanga vadovė

Mob. Tel: +37068460309

info@vanwurst.lt

NAUJOS VERSLO GALIMYBĖS

Van Wurst – nauja maisto koncepcija, apjungianti vokišką ir belgišką maisto kultūrą. Tai virtuvė, galinti pasiūlyti visiškai naują požiūrį ne tik į maistą, tačiau ir į klientą.

Van Wurst išsiskiria ne tik skaniais dešrainiais, bet ir savo virtuve. Mūsų dešrainiai, tai ne vien bandelė ir dešrelė. Mūsų dešros – vokiškos, majonezas specialiai mums gaminamas, o sumuštiniai ir padažai gaminami mūsų pačių. 

FRANŠIZĖS PLĖTROS POLITIKA

Mes esame suinteresuoti jums padėti pradėti savo verslą, pasidalinant savo “know-how”. Esame pasiruošę atiduoti visas technologines ir procesų žinias, kurios užtikrintų sėkmingą veiklos pradžią ir padėtų išvengti klaidų. Per 5 veiklos metus gryninome ir tobulinome darbo organizavimo procesus. Šiai dienai esame pasiruošę atiduoti visą sėkmingai sukauptą patirtį. Turime visus savo veiklos ir procesų aprašus (standartus) ir motyvuotą komandą, kuri pasiruošusi Jums padėti.

REIKALAVIMAI FRANŠIZĖS GAVĖJUI BEI BENDRADARBIAVIMO PRINCIPAI

Įsigydamas VW restorano franšizę, Franšizės gavėjas turi pilnai suprasti, jog didele dalimi jo verslo sėkmė priklauso ne tik nuo Franšizės davėjo  vardo, bet ir nuo jo paties sugebėjimo ir pastangų vykdant verslą. VW į Franšizės gavėjus žiūri kaip į partnerius, todėl esame pasiruošę Jus pilnai apmokyti, suteikti visas sukauptas žinias ir padėti kiekviename žingsnyje. 


Iš Franšizės gavėjo tikimės:

  • jog turės galimybę finansuoti restoranų įrengimą savo lėšomis;
  • frančizės gavėjas perka žaliavas iš nustatytų tiekėjų;
  • būtų ne tik vadovas, bet ir dalis VW restorano, kuris norėtų išmanyti savo restorano veiklą nuo vadovavimo kolektyvui iki darbo prie griliaus.

 

KĄ MES DUODAME:

  • Meniu ir receptus;
  • Įsirengimo projektą (reikalinga įranga, konsultacija dėl patalpų);
  • Tiekėjų kontaktus ir žinias kaip valdyti užsakymus (žaliavos, pakuotė, sąrašas darbo priemonių);
  • Komandos formavimo ir apmokymo metodus;
  • Visas marketingo ir reklamos paslaugas (soc. tinklų priežiūra, maketai, vizualai, darbo apranga ir t.t.);
  • Darbo organizavimo standartai (detalūs procesų aprašai su vaizdine medžiaga);
  • Visą reikalingą veiklai dokumentaciją (sutartys, higienos, darbų saugos dokumentacija, kasdienės veiklos formos ir t.t.);
  • Žinias ir metodus, kaip aptarnauti klientus ir vykdyti pardavimus;

 

FRANČIZĖS KAINA:

Pradinė įmoka 3000 EUR.

Periodinė įmoka 5 % nuo mėnesinės apyvartos.

Frančizės palaikymo mokestis  – 200eur/mėn. (kuras, palaikomieji mokymai, maketavimo paslaugos ir t.t.)

KONTAKTAI PASITEIRAVIMUI:

GRETA NAIDZINAVIČIŪTĖ

Van Wurst Palanga vadovė

Mob. Tel: +37068460309

info@vanwurst.lt